Moderators: Moderators, Junior Moderators
car waakase topic an aheyn movie 'Bourne Ultimatum ' baan fiirsaday, iyo Ipod baan ku shubay rock music iyo WTF moment baa maanta igu dhacday keen.The-Screw wrote:maskax ma la ha. waa uneducated kids. car waa kaa topic ha keenaan aan qabiil ku aheyn.
MJ-Pride wrote:car waakase topic an aheyn movie 'Bourne Ultimatum ' baan fiirsaday, iyo Ipod baan ku shubay rock music iyo WTF moment baa maanta igu dhacday keen.The-Screw wrote:maskax ma la ha. waa uneducated kids. car waa kaa topic ha keenaan aan qabiil ku aheyn.
Ok what do you like to talk about huuno. Today get to know Mj-pride other sideHELWAA wrote:GUYS
IN OTHER FORUMS PPLE TALK ABOUT USEFUL THINGS ABOUT LIFE LAAKIN INIKO WAA REER HEBEL BA HALKAN BOODEY...SHEEKO KALE MA JIRTO....SUBXANALLAH![]()
![]()
Well it beats working in a gas station sporting braces and listening Nerlly Futarado music whilst walking like a fruitcake dyke in downtown OH and listening to a pink Ipod :The-Screw wrote:MJ, that's old sxb, its like me saying the obvious, like how you work nightshift security guard don't have a social life. fock outta here man.
HELWAA wrote:GUYS
IN OTHER FORUMS PPLE TALK ABOUT USEFUL THINGS ABOUT LIFE LAAKIN INIKO WAA REER HEBEL BA HALKAN BOODEY...SHEEKO KALE MA JIRTO....SUBXANALLAH![]()
![]()
it's better to talk about Bourne Ultimatum instead of insulting a whole qabiilMJ-Pride wrote:car waakase topic an aheyn movie 'Bourne Ultimatum ' baan fiirsaday, iyo Ipod baan ku shubay rock music iyo WTF moment baa maanta igu dhacday keen.The-Screw wrote:maskax ma la ha. waa uneducated kids. car waa kaa topic ha keenaan aan qabiil ku aheyn.