ABTIYAAL IIDOOR WHAT IS UP TODAY..
Moderator: Moderators
ABTIYAAL IIDOOR WHAT IS UP TODAY..
XALAYNA QORYIHII WAAWAYNAA BAA LAYDINKU TIJAABIYEY, XAALADUNA WAA XUNTAHAYE MAXAA TALO AH: ALAABTII WAAWAYNAYD OO LAYDUNKU RIDAY WAA TANE DAAWADADA, http://horufadhi.com/?p=2196 WAR TOLOW QOLYO AANU WAX ISU NAHAY BAA MEELAHAA JOOGAYE, ARMAA MADAAFIICDAASI WAX U GAYSATAY.. KOLAY HADAAD DIB U GURANAYSAANE INTAY GOORI GOOR TAHAY MEESHA KA YAACA..
- The_Emperior5
- SomaliNet Super

- Location: Suldaanka Guud beelaha reer Sheikh isxaaq Bani Axmed Bani Hashiim. In the republic of Soliziland
Re: ABTIYAAL IIDOOR WHAT IS UP TODAY..
hada jeyr maxaad yeeli rasaasti na iska dhameysey 
- Mr_Alfaas
- SomaliNet Heavyweight

sawirka aya kaaga sii daran ay mesha so geliyen.....waa BM SSC ma BM ayey haystaThe_Emperior5 wrote:hada jeyr maxaad yeeli rasaasti na iska dhameysey
EMPRIOR.05. DEE KUWA SOMALILAND BAANU KA FURAN DOONAA,
- Keyse_0208
- SomaliNet Super

- Keyse_0208
- SomaliNet Super

MR_ALFAAS, XERADA UGU WAYN EE SOMALIA HUBKU YAAL WAA BUUHOODLE, WAX AAN OOLINI MA JIRO FROM BM TO TANK... MARKII HORE BUUHOODLE BAY YAALEEN IMINKASE FURINTAY YAALAAN..Mr_Alfaas wrote:sawirka aya kaaga sii daran ay mesha so geliyen.....waa BM SSC ma BM ayey haystaThe_Emperior5 wrote:hada jeyr maxaad yeeli rasaasti na iska dhameysey![]()
- Mr_Alfaas
- SomaliNet Heavyweight

JeyR wrote:MR_ALFAAS, XERADA UGU WAYN EE SOMALIA HUBKU YAAL WAA BUUHOODLE, WAX AAN OOLINI MA JIRO FROM BM TO TANK... MARKII HORE BUUHOODLE BAY YAALEEN IMINKASE FURINTAY YAALAAN..Mr_Alfaas wrote:sawirka aya kaaga sii daran ay mesha so geliyen.....waa BM SSC ma BM ayey haystaThe_Emperior5 wrote:hada jeyr maxaad yeeli rasaasti na iska dhameysey![]()
hubka yaa leh
dee dhulbahante baa leh, iminka ka horna dad soomaaliyeed looma isticimaalin hubkaas..laakiin xaaladu iminka waa cakiran tahay.. ilaahow kala qabooji...
-
Ceelafweyn
Marna dagaal baad u yeedhaneysaa marna ilaahow kala qaboojiJeyR wrote:dee dhulbahante baa leh, iminka ka horna dad soomaaliyeed looma isticimaalin hubkaas..laakiin xaaladu iminka waa cakiran tahay.. ilaahow kala qabooji...
Bal dhan uun isugu biyo shobu sxb
ceel afwayn: dagaal in uu dhaco ma fiicna, dad muslim ah baa ku dhinta laakiin dee idinkaa dhul aydaan lahayn imanaya oo ku dagaalamaya, oo dadkii lahaa idin leeyihiin nooga baxa, laas caanood, kalshaale and so on. dadku way wada dhasheen laakiin qolo walba dhulkeeda iyadaa leh, xaqna way u leeyihiin inay difaacdaan dhulkooda..Ceelafweyn wrote:Marna dagaal baad u yeedhaneysaa marna ilaahow kala qaboojiJeyR wrote:dee dhulbahante baa leh, iminka ka horna dad soomaaliyeed looma isticimaalin hubkaas..laakiin xaaladu iminka waa cakiran tahay.. ilaahow kala qabooji...![]()
Bal dhan uun isugu biyo shobu sxb
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 598 Views
-
Last post by abduljrus
-